ხორცის რაგუ

0

ინგრედიენტები:

ძროხის ხორცი – 2 კგ, კარტოფილი – 1/2 კლ, კომბოსტო – 1/2 კლ, ხახვი – 3 თავი, ნიორი – 1 კბილი, სტაფილო – 1 ცალი, პილპილი -500გრ, კამა.

მომზადების წესი:

ხორცი კუბიკებად დავჭრათ და ზეთში შევწვათ. ცალკე ტაფაზე სიგრძეზე დაჭრილი კომბოსტო მოვთუშოთ, შემდეგ მას კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი შესაწვავად დავუმატოთ.შემდეგ კი პილიპილი, წვრილად დაჭრილი ნიორი დავუმატოთ. ცალკე ტაფაზე წვრილად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო მოვთუშოთ. ბოლოს მიღებული მასა შევურიოთ ერთმანეთში და მზა ხორცს დავუმატოთ.

კომენტარები

კომენტარი